Yaşam

ENKA Açık Hava Tiyatrosu’nda Heyecanlı Etkinlikler Başlıyor

ENKA Sanat’ın yaz aylarının vazgeçilmez adresi A Nİ ENKA Açık Hava Tiyatrosu’nun etkinlik programı 10 Temmuz’da başlıyor. Farklı sanat dallarından seçkin örneklerle nitelikli yorumları ortaya çıkaran program 16 Eylül’e kadar devam edecek. Sanatın erişimine katkı sağlamayı hedefleyen ENKA Sanat’ın 40. Yıldönümü. Sinema gösterimlerinde “1 bilet alana 1 bedava”Kampanya tüm sanatseverler için geçerli olacaktır.

ENKA Açık Hava Tiyatrosu etkinlik programı, ENKA Sanat’ın dünyaca ünlü iki daimi sanatçısı besteci-piyanisttir. Fazıl Sayusta tiyatro sanatçısı genco erkal getiren süper bir konserle başlar. Nâzım Hikmet’in unutulmaz şiirlerinden esinlenerek bestelenen Fazıl Say ve AyetBaşlığı altında sunduğu eserlerden bir seçkinin sunulacağı gecede şiirleri Genco Erkal seslendirecek. 10 TemmuzFazıl Say’ın kendi solo piyano eserlerinden oluşan repertuar da konserde yer alacak.

Rock müziğin başarılı yorumcu ve ilahiyatçılarından biri teoman,  18 Temmuz’geçmişten günümüze hit müziklerinden özel bir seçki ile seyirci karşısına çıkacak. 28 Temmuz’içinde ,büyülü sesi ve güçlü yorumuyla Birsen Tezer, son albüm Kağıt KaptanlarKonserde senfonik, caz, sinema ve sahne müziği alanlarında eserler seslendiren ünlü besteci, albümü kapsamında ruhumuza dokunacak müzikleri seslendiriyor. Sabri Tülüğ Tırpankonuk sanatçı olacak.  Bu yıl 30. yılını kutlayan Kardeş Türküleranlatım sanatını müzikle buluşturan başarılı caz sanatçısı Jülide Özçelikmisafir sanatçıdır karada konser, 1 Ağustos yılında müzikseverlerle buluşacak. Sanat hayatında 30 yılı geride bırakan sanatçı Sertab Ereneryetenekli gitarist, kelam yazarı ve besteci ile Emre Kula,  28 Ağustos yılında ENKA Açık Hava Tiyatrosu’nun konuğu olacak. Çifte konserde Sertab Erener’in son albümü yaşıyorum ve en popüler modüllerinden oluşan benzersiz bir repertuar sunacak. Türk halk müziği kesimlerini batı müziği enstrümanları ve alt yapısı ile yorumlamak, Serkan Keskin, Taner ÖlmezVe Fırat İkivri’Tarafından kuruldu barbar, 29 Ağustos müzikseverleri bir kez daha Anadolu topraklarında keyifli bir yolculuğa çıkaracak. Kendine has tarzı, müziği ve müzikal sözleriyle büyük ses getirdi. Büyük Konut Ablukasında,  6 Eylülyılında akustik bir konserle hayranlarıyla buluşacak.

Gösteri sanatlarına “40 Yıl Tam Yeri”

türk tiyatrosunun ustası genco erkaldilimize çevrilmiş, dramaturji ve yönetmenliğini üstlenmiştir. Arkadaşlar Tiyatrosuson oyun imparator 17 Temmuzyönetmenliğini murat daltaban’ın üstlendiği film. Nilüfer Şehir Tiyatrosumüzikal oyun Aşkın En Kısa Gecesi  26 Temmuzyılında tiyatroseverlerle buluşacak. 31 Temmuzsahnelenecek Ne taşıyoruzperformans, Avrupa’nın en batı ve en doğu uçlarını temsil eden iki dans topluluğu, eiraVe Çıplak Ayak Şirketi Bir ifşa getirecek. Performans, gezginciliği, göçebeliği, hem hayatta kalmak için hem de aslında alışılmış yaşam tarzı modeli için koşullar yaratmayı sahneye çıkaracak. ENKA Sanat da bu yıl 5. yılını kutluyor. İstanbul Fringe Festivalimekan sponsorluğu  Fransız takımı Şirket Kirlenmişsahne alacak, LBLA Le Bel Amour ev sahipliği yapacak. Eğitim, dini ve siyasi gelenekler tarafından şekillendirilen, bireylerin ortasında yavaş yavaş inşa edilen görünmez engelleri ele alan performans. 19 Eylül’Ayrıca türkiye prömiyeriyapmak.

  Arkadaşınla film gösterimlerine katıl!

4-25 Ağustos tarihleri ​​arasında Başka Bir Sinema Birbirleriyle ortaklaşa hazırlanan seçki, açık havada yıldızların altında eşsiz bir sinema deneyimi sunacak. seçim, 4 Ağustos2019’da ekrana yansıyacak olan ödüllü yönetmen Özcan Alper Karanlık gece ile başlayacak. Oyuncular: Austin Butler, Tom Hanks, Helen

Thomson ve Richard Roxburgh, Elvis Presley’in hayatı hakkında Elvis 7 Ağustos’son yılların en çok konuşulan yapımlarından biri olan Brendan Fraser’ın performansıyla Oscar’da. “En iyi aktör”ödülü kazandı Balina (Balina)  9 Ağustosiçinde gösterilecektir.

Oscar ödüllü aktör Ben Kingsley’in ünlü ressam Dali’nin biyografisi Dali Ülkesi  (Daliland)  11 AğustosLondra Ulusal Tiyatrosu sahnesinde canlı çekimi ile beyaz perdeye taşınmıştır. Frankeştayn  14 Ağustos sinemaseverlerle buluşacak. ENKA Açık Hava Tiyatrosu’nun beyaz perdesi, Benedict Cumberbatch’in Doktor Frankenstein’ı, Jonny Lee Miller’ın Frankenstein’ı canavar olarak canlandırdığı bu eşsiz performansla bir tiyatro sahnesine dönüşecek. Dünya prömiyerini Cannes Film Festivali’nde yapıyor Maskeli Balo (Maskara) 16 Ağustos’içinde  Serkan Keskin, Ece Yüksel ve Denizhan Akbaba’yı bir araya getiriyor  yerli üretim Ela ve Hilmi ve Ali   21 Ağustosiçinde, müzikal drama prodüksiyonu Carmen  22 Ağustos, bir Fransız polisiye komedisinde Bu benim hatam  (Suç Benim)  25 Ağustos Ekrana yansıtılacaktır. Tüm sinema gösterimleri için “1 bilet alana 1 bedava”kampanya geçerli olacaktır.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-karasu.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu